wdh

E-learning: ECG maken en lezen

Locatie:
Organisatie:
WDH Midden Nederland
Doelgroep:
Doktersassistenten, Praktijkondersteuners, Praktijkverpleegkundigen
Accreditatie:
1 uur
Datum
dinsdag 31 oktober 2017
De cursus is voor 3 punten geaccrediteerd door de NVDA/KABIZ en v oor 1 punt geaccrediteerd bij de V&VN en NVvPO.


Met een ECG kunt u de elektrische activiteit van het hart van uw patiënt registreren. Afwijkingen in het ECG kunnen wijzen op afwijkingen van de hartspier, het prikkel-geleidingssysteem en de bloedvoorziening van het hart. Om een ECG te kunnen maken en lezen, is het  belangrijk dat u op de hoogte bent van de functie van het hart en de daarbij horende anatomie en fysiologie.

INHOUD
Het theoriegedeelte is opgebouwd uit de onderdelen Inleiding, Vorming en Lezen. Onderwerpen die hierin aan de orde komen zijn onder andere anatomie van het hart, bloedsomloop, hartcyclus, ECG registratie, standaard ECG, aanbrengen van elektrodes, een goed ECG, storingen in het ECG, ECG lezen, ritmestoornissen, pluis, niet-pluis en frequentie berekenen. Naast het theoriegedeelte bevat de training ook één of meer (oefen)toetsen.

VOOR WIE
De cursus ECG Maken en Lezen is gericht op zorgverleners (praktijkverpleegkundigen, praktijkondersteuners en doktersassistenten) die ECG’s maken en meer willen weten over het lezen van ECG's.

ACCREDITATIE

De cursus is voor 1 punt geaccrediteerd bij de V&VN en NVvPO. De cursus is voor 3 punten geaccrediteerd door de NVDA/KABIZ

KOSTEN
Voor WDH leden € 34,95, voor niet WDH leden € 43,70 per deelnemer.

INSCHRIJVEN
U kunt inschrijven middels de blauwe button boven en onderaan de pagina. U ontvangt per mail een bevestiging van inschrijving en een factuur. U kunt ook direct per iDEAL betalen.
Na aanmelding ontvangt u binnen 1 werkdag de inlogcode.

ANNULERINGSREGELING
Annuleren is uitsluitend schriftelijk mogelijk binnen 1 dag na aanmelding. Bij latere annulering brengen wij de volledige kosten in rekening.

INLICHTINGEN
Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot het WDH-buro (Mariëlle Brons), telefoon 035-5880007, e-mail m.brons@wdhmn.nl

Wijzigingen voorbehouden.