wdh

Huisartsentraining Suriname 2025

Locatie Royal Torarica, Paramaribo
Doelgroep Huisarts, Specialist
Organisatie WDH Midden Nederland
Accreditatie 20 uur
Prijs 795.00
Bij inschrijving ontvangt u een nota van €795,00, dit is de eerste aanbetaling. Voor de overige kosten ontvangt u later een factuur.

Huisartsentraining Suriname 2025 DATUM
Zaterdag 8 maart t/m zaterdag 15 maart 2025
 
PROGRAMMA
Het programma bestaat uit een wetenschappelijk gedeelte en een ontspanningsprogramma. De zaterdag en zondag zullen wij verblijven in het Royal Toraica hotel in Paramaribo, waar we ook gezamenlijk met Surinaamse collega's gaan nascholen en uiteraard zullen we Paramaribo gaan verkennen.

Op maandag vertrekken wij naar het tropisch regenwoud, waar  we verschillende excursies gaan maken, naast het wetenschappelijk programma. Denk hierbij aan een nachtelijke vaartocht waar we op zoek gaan naar kaaimannen, maken we een dorpswandeling en boswandeling en kun je genieten van een cultureel optreden uitgevoerd door bewoners van het gebied.

Vrijdag vertrekken we weer naar Paramaribo, op deze dag vindt het hindoeïstisch feest Holi-Phagwa plaats, een uitbundige feest waarmee hindoes de overwinning vieren van de lente op de winter. En van het goede op het kwade. Het is ook een soort nieuwjaarsfeest. Tijdens het Holifeest werpen de mensen elkaar bontgekleurd poeder toe, waarmee ze elkaar bepoederen. Omdat iedereen gekleurd is door het poeder verdwijnen de verschillen tussen religie of afkomst. Maatschappelijke grenzen tussen sociale lagen, jong en oud, rijk of arm, vallen weg. Deze ene dag zijn alle mensen gelijk. Culturele rijkdom, vreugde, wederzijds respect en tolerantie maken het Holifeest voor de deelnemers elk jaar onvergetelijk.

Kortom: een reis om niet te vergeten! 

Op dit moment is de commissie bezig het programma samen te stellen en zal zo snel mogelijk online zijn. 
 
LOCATIE
Paramaribo, Suriname.

KOSTEN
WDH Lid - o.b.v. 2-persoonskamer € 2.550,00
Niet WDH lid - o.b.v. 2-persoonskamer € 2.833,00

De kosten zijn op basis van verblijf in de hotels in een tweepersoonskamer, inclusief de aangegeven maaltijden en excursies.

1-persoonskamer: Indien u geen kamer deelt met een collega betaalt u een toeslag van € 520,-. (Indien niet meer voorradig, zit u nergens aan vast en nemen we contact met u op).

Indien u uw partner mee wilt nemen zijn de kosten voor uw partner €1.750,00 op basis van een 2-persoonskamer incl. ontbijt. (Indien niet meer mogelijk, zit u nergens aan vast en nemen we contact met u op). De factuur voor uw partner wordt separaat naar u toegestuurd. Ook hier vragen we een aanbetaling te doen van €795,-.

Word nu lid en ontvang direct 10% korting op deze nascholing. Lid worden

U ontvangt een aanbetalingsfactuur van €795,00.

Wij raden u aan om een goede reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

INSCHRIJVEN
Deelname geschiedt op volgorde van inschrijving. U kunt inschrijven middels de blauwe button boven en onderaan de pagina. U ontvangt per mail een bevestiging van inschrijving en een factuur. U kunt ook direct per iDEAL betalen. Wij adviseren u om zelf een reis en annuleringsverzekering af te sluiten voor deze cursus.

REIS EN VERBLIJF
Het verblijf, aangegeven lunches/diners en excursies zitten bij de prijs inbegrepen. De reis naar Suriname is op eigen gelegenheid. 

ACCREDITATIE
Deze cursus wordt geaccrediteerd voor in totaal 20 uur.

INFORMATIE
Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot het WDH-buro, Mariëlle Brons, telefoon 035-5880007, e-mail m.brons@wdhmn.nl.

Wijzigingen voorbehouden.