wdh

De Gastvrije Praktijk Incompany

Datum donderdag 28 januari
Locatie In uw praktijk ( Incompany) óf online
Doelgroep Huisarts, Assistent, Praktijkondersteuner
Organisatie WDH Midden Nederland
Accreditatie 3 uur
Prijs

Neem contact op met het WDH bureau voor een op maat offerte.


De Gastvrije Praktijk

Door uw patiënt als klant te verwelkomen en te bejegenen, verandert u de sfeer in uw praktijk en kunt u met meer plezier werken. Stem uw werkwijze beter af op de behoefte van de patiënten, weet u wat de patiënten van uw dienstverlening verwachten? De patiënten kunnen heel goed oordelen over de toegankelijkheid van uw praktijk en de bejegening.

In deze workshop leert u zich in te leven in de positie van uw patiënten.
Helma Westerhof van PQ consult heeft veel ervaring met de scholing van huisartsen en hun assistenten als het gaat om een "andere manier van werken in de praktijk", die je bovendien veel voldoening kan schenken.

Eén van de onderwerpen die de gastvrijheid in uw praktijk bepalen, is de inrichting.
Tijdens de cursus heeft u de gelegenheid om naar foto's uit uw eigen praktijk te kijken. U mailt een aantal foto's van uw praktijk.
 
Het kan een foto zijn van de entree, de balie/receptie, eventuele bewegwijzering, wachtkamer en een of meer spreekkamers. Liefst max. 5 per praktijk.
Denk aan foto's van situaties in uw praktijk die u misschien anders wilt of juist geslaagd vindt.
 

Dit vonden de deelnemers in 2019 van deze nascholing:
  • Veel praktisch tips die goed toepasbaar zijn
  • Interactieve nascholing
  • Zeer informatief
COMPETENTIES
Communicatie
Organisatie en financiering

KOSTEN 
Op aanvraag.

LOCATIE
In uw praktijk of online

ACCREDITATIE
Deze cursus is voor huisartsen voor 3 uur geaccrediteerd onder nummer 02.01.55-19 van de instellingsaccreditering Federatie WDH Midden Nederland afgegeven door het Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1) van de KNMG. Deze nascholing is voor doktersassistenten voor 3 uur geaccrediteerd door KABIZ-NVDA en voor praktijkondersteuners voor 3 uur door NVvPO en V&VN.

CONSULENT
Helma Westerhof, PQ consult.

ANNULERINGREGELING
Annuleren is uitsluitend schriftelijk mogelijk tot een week voor de aanvangsdatum. Wij berekenen u dan € 25,- administratiekosten. Bij latere annulering brengen wij de volledige kosten in rekening. Natuurlijk kunt u zich, mits tijdig aan ons doorgegeven, laten vervangen door een collega.

INLICHTINGEN
Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot het WDH-buro (Sandra Veenendaal-Pot), telefoon 035-5880007, e-mail s.veenendaal@wdhmn.nl

Wijzigingen voorbehouden.