wdh

CASPIR module 6 - cxd

Datum maandag 12 oktober
Locatie Onbekend
Doelgroep Huisarts, Assistent, Praktijkondersteuner
Organisatie WDH Midden Nederland
Accreditatie 3 uur
Prijs 170.00
Tijd 18.00 - 21.00 uur incl. ontvangst met lichte maaltijd.
Deze nascholing is excusief voor praktijken met een contract voor COPD ketenzorg. Huisartsen Eemland Zorg (HE Zorg) vergoedt hen 50% van de cursuskosten. 

Verleng uw CASPIR certificaat

Heeft u de CASPIR cursus gevolgd en met een certificaat afgerond? Let er dan op dat uw certificaat niet verloopt. Uw certificaat is drie jaar geldig en wordt na deze drie jaar verlengd als u aan de eisen van de COPD & Astma Huisartsen Advies Groep (CAHAG) voldoet. Een van deze eisen is het twee keer in de drie jaar volgen van herhalingsmodule 6. De Federatie WDH Midden Nederland biedt u graag de gelegenheid om deze module te volgen.

Graag begroeten wij u op deze herhalingsmodule!

PROGRAMMA
18.00 - 18.30 uur Ontvangst met warme maaltijd.
18.30 - 21.00 uur Opfrissen theorie, bespreken casussen en ruimte voor vragen en knelpunten.

Tijdens deze avond wordt u verzocht een eigen casus op een USB-stick mee te brengen. Deze avond wordt de casus aan de hand van het stroomdiagram besproken. Het is de bedoeling dat beoordelaar of uitvoerder de casus kort inleidt ten aanzien van klinische aspecten (met name anamnese).

VERLENGING CERTIFICAAT
Afhankelijk van uw functie in het spirometrisch proces (betrokken bij uitvoering versus interpretatie) wordt u na het volgen van Module 6 geregistreerd bij de CAHAG. Wanneer u, na drie jaar van het behalen van uw certificaat, aan de eisen van de CAHAG heeft voldaan voor hercertificering, klik hier voor de hercertificeringseisen, ontvangt u een nieuw certificaat voor respectievelijk interpretatie en uitvoering of een certificaat voor uitvoering van spirometrie. Dit certificaat is opnieuw drie jaar geldig.

DATUM
Maandag 12 oktober 2020.

LOCATIE
Meander Medisch Centrum, Maatweg, Amersfoort. Routebeschrijving 

KOSTEN
WDH-lid € 170,- per deelnemer, geen WDH-lid € 212,50 per deelnemer.
Word nu lid van de WDH Midden Nederland en ontvang direct 20% korting op deze nascholing. Lid worden

Huisartsen Eemland Zorg ( HE Zorg) vergoedt 50% van de cursuskosten voor praktijken met een contract voor COPD ketenzorg.

ACCREDITATIE
De herhalingsmodule 6 van de CASPIR-cursus is voor huisartsen en praktijkondersteuners geaccrediteerd voor 3 uur door het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG), de Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN) en de Nederlandse Vereniging van Praktijkondersteuners (NVvPO). De accreditatie verloopt via de CAHAG. Doktersassistenten kunnen het CASPIR (her)certificaat uploaden in hun persoonlijke dossier in KABIZ.

CONSULENTEN
Roel Wennekes, kaderarts astma/COPD.
Longarts Meander Medisch Centrum
Longfunctieanalisten Meander Medisch Centrum

INSCHRIJVEN
U kunt zich inschrijven middels de blauwe button boven of onderaan deze pagina. U ontvangt een bevestiging van inschrijving en een factuur (u kunt ook direct per iDEAL betalen).
Er is plaats voor maximaal 25 deelnemers, dus schrijf snel in!

ANNULERINGSREGELING
Tot twee weken voor aanvang van de cursus kunt u uw deelname annuleren onder aftrek van € 25,- administratiekosten; daarna wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.

CONTACT
WDH-buro: Ilona Westerveld, 035-588 00 07, i.westerveld@wdhmn.nl
(werkdagen: woensdagochtend, donderdag en vrijdag)

Wijzigingen voorbehouden.