wdh

Reanimatietraining herhaling BLS/herhaling AED

Locatie Meander Medisch Centrum, Maatweg
Doelgroep Huisarts, Assistent, Praktijkondersteuner
Organisatie WDH Midden Nederland/De Stichting Reanimatie Amersfoort
Accreditatie 3 uur
Prijs 60.00
Tijd 19.00 - 22.00 uur.
Deze nascholing wordt ook gegeven op 17 januari, 15 februari, 16 maart en 14 april 2022Reanimatietraining voor huisartsen, praktijkondersteuners en doktersassistenten.

DATUM
Donderdag 9 december 2021. 

TIJD
Van 19.00 tot 22.00 uur.

KOSTEN
De kosten bedragen  € 60,- per deelnemer.

COMPETENTIES

Medisch handelen
Communicatie
Samenwerking

ACCREDITATIE
Deze nascholing is voor huisartsen voor 3 uur geaccrediteerd onder nummer 02.01.05-21 van de instellingsaccreditering Federatie WDH Midden Nederland afgegeven door het Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1) van de KNMG. Voor doktersassistenten voor 3 uur geaccrediteerd bij KABIZ-NVDA (Nederlandse Vereniging van Doktersassistenten). Voor praktijkondersteuners voor 3 uur geaccrediteerd bij NVvPO en V&V.

LOCATIE
Reanimatie lokaal Meander Medisch Centrum, Maatweg 3, Amersfoort. Routebeschrijving

ORGANISATIE
WDH Midden Nederland en de Stichting
 Reanimatie Amersfoort in samenwerking met 
Meander Medisch Centrum.

INSCHRIJVEN
U kunt inschrijven middels de blauwe button boven of onderaan deze pagina. Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelding. U ontvangt per mail een bevestiging van inschrijving en een factuur. U kunt ook direct per iDEAL betalen.

ANNULERINGSREGELING
Annuleren is uitsluitend schriftelijk mogelijk tot een week voor de aanvangsdatum. Wij berekenen u dan € 25,- administratiekosten. Bij latere annulering brengen wij de volledige kosten in rekening. Natuurlijk kunt u zich, mits tijdig aan ons doorgegeven, laten vervangen door een collega.

INLICHTINGEN
Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot het WDH-buro (Sandra Veenendaal-Pot), telefoon 035-5880007, e-mail s.veenendaal@wdhmn.nl  

Wijzigingen voorbehouden.