wdh

EKC vervolgcursus - Intervisie

Datum dinsdag 20 april
Locatie WDH nascholingslocatie, Soest
Doelgroep Huisarts, EKC
Organisatie WDH Midden Nederland
Accreditatie 4 uur
Prijs 185.00
Tijd 17.30-21.30 uur

Intervisie; haal meer uit je intervisiegroep

Intervisie is een vorm van reflecteren op jezelf en op het werk, op een gestructureerde, methodische wijze in een kleine groep (4-8 deelnemers). Het gaat daarbij om persoonlijke vragen die te maken hebben met je eigen rol, gedrag en werkstijl. Groepsleden helpen elkaar bij het ontdekken en expliciteren van persoonlijke opvattingen, thema’s en patronen, kwaliteiten en valkuilen. Doel is handelingsalternatieven te ontdekken, en daardoor het werk effectiever en bevredigender te laten zijn. In deze cursus leer je de basisvaardigheden van intervisie en kun je daarna met een groep aan de slag. Een startende of reeds bestaande intervisiegroep kan worden begeleid door een intervisiebegeleider, die de groep leert structuur en proces te bewaken.


PROGRAMMA
17.00 - 17.30 uur Ontvangst met lichte maaltijd
17.30 - 19.30 uur Cursus
19.30 - 19.45 uur Pauze
19.45 - 21.30 uur Vervolg cursus

CONSULENT
De cursus wordt verzorgd door ervaren trainers van Keijzer | Van der Jagt advies, die goed bekend zijn in de huisartsenpraktijk.

DATUM
Dinsdag 20 april 2021

LOCATIE
Cursuslocatie Dalplein 61, Soest.

KOSTEN
WDH lid: € 185,- per deelnemer
Niet WDH-lid: 231,25 per deelnemer

ACCREDITATIE
De accreditatie voor deze cursus wordt voor 4 uur aangevraagd onder nummer 03.01.35-21 van de instellingsaccreditering Federatie WDH Midden Nederland, afgegeven door het Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1) van de KNMG.

INSCHRIJVEN
U kunt inschrijven middels de blauwe button boven en onderaan de pagina. Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelding. U ontvangt per mail een bevestiging van inschrijving en een factuur. U kunt ook direct per iDEAL betalen.

ANNULERINGSREGELING
Annuleren kan tot twee weken voor aanvang van de nascholing onder aftrek van € 35,- administratiekosten. Daarna is het volledige bedrag verschuldigd. Natuurlijk kunt u zich, mits tijdig aan ons doorgegeven, laten vervangen door een collega.

Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot het WDH-buro (Mariëlle Brons), telefoon 035-5880007, e-mail m.brons@wdhmn.nl

Wijzigingen voorbehouden.