wdh

EKC vervolgcursus - Leidinggeven 5 'dynamiek in teams en groepen'

Locatie WDH nascholingslocatie, Soest
Doelgroep Huisarts, EKC
Organisatie WDH Midden Nederland
Accreditatie 4 uur
Prijs 185.00
Tijd 17.30-21.30 uur

Leidinggeven 5 'Dynamiek in teams en groepen'

Wat gebeurt er allemaal in de groep waarmee je werkt? Waar we te maken hebben met groepen, hebben we te maken met dynamiek. Dat kan leuk zijn, maar is soms ook best moeilijk te hanteren. Hoe gaat het in jouw toetsgroep? En in jouw praktijkteam? Sommige teams werken in flow, zijn effectief en aangenaam. In sommige toetsgroepen leer je meer dan waar dan ook. In veel groepen is de situatie echter minder optimaal.
De groepsdynamica biedt veel inzichten in hoe groepen en teams prettig en effectief kunnen zijn of worden, en wat er verstorend kan zijn. Het maakt uit in welke fase een groep zich bevindt, of de groep al een tijd bij elkaar is, of dat er wisselingen zijn. De theorie geeft inzicht in het belang van "storm” (onrust, wrijving) in de groep en wat een streven naar harmonie oplevert.
Mocht er wel wat te verbeteren zijn in jouw groepen: Interveniëren in de groepsdynamiek vraagt soms lef, én kan veel opleveren.


PROGRAMMA
In deze cursus leer je meer over groepsprocessen en groepsdynamiek en de ontwikkeling van een groep in de tijd. We gaan deze inzichten naar jouw praktijk vertalen en oefenen met interventies. Na afloop heb je meer inzicht en overzicht én zullen jouw vaardigheden om de dynamiek in een groep te hanteren zijn toegenomen.
17.00 - 17.30 uur Ontvangst met lichte maaltijd
17.30 - 19.30 uur Cursus
19.30 - 19.45 uur Pauze
19.45 - 21.30 uur Vervolg cursus

CONSULENT
De cursus wordt verzorgd door een expert op het gebied van teamcoaching van Keijzer | Van der Jagt advies.

DATUM
Maandag 27 september 2021.

LOCATIE
Cursuslocatie Dalplein 61, Soest.

KOSTEN
WDH lid: € 185,- per deelnemer
Niet WDH-lid: 231,25 per deelnemer

ACCREDITATIE
De accreditatie voor deze cursus wordt voor 4 uur aangevraagd onder nummer 03.01.35-21 van de instellingsaccreditering Federatie WDH Midden Nederland, afgegeven door het Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1) van de KNMG.

INSCHRIJVEN
U kunt inschrijven middels de blauwe button boven en onderaan de pagina. Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelding. U ontvangt per mail een bevestiging van inschrijving en een factuur. U kunt ook direct per iDEAL betalen.

ANNULERINGSREGELING
Annuleren kan tot twee weken voor aanvang van de nascholing onder aftrek van € 35,- administratiekosten. Daarna is het volledige bedrag verschuldigd. Natuurlijk kunt u zich, mits tijdig aan ons doorgegeven, laten vervangen door een collega.

Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot het WDH-buro (Mariëlle Brons), telefoon 035-5880007, e-mail m.brons@wdhmn.nl

Wijzigingen voorbehouden.