wdh

EKC vervolgcursus - Leidinggeven 1 'Wat heb je daarvoor nodig; basisvaardigheden'

Locatie WDH nascholingslocatie, Soest
Doelgroep Huisarts, EKC
Organisatie WDH Midden Nederland
Accreditatie 4 uur
Prijs 185.00
Tijd 17.30-21.30 uur

Leidinggeven 1 'Wat heb je daarvoor nodig; basisvaardigheden'

Huisartsen geven leiding aan praktijkondersteuners, doktersassistentes en aan collega huisartsen in de praktijk en in de toetsgroep. Werkgeverschap, de coördinatie van werkoverleg, taakdelegatie en coaching van de uitvoering van werkprocessen zijn aspecten die voor veel huisartsen nieuw en onbekend zijn. Leiderschap vereist praktische kennis, communicatieve vaardigheden en inzicht in eigen opvattingen en persoonlijk handelen. In deze cursus wordt de gelegenheid geboden om de benodigde competenties te vergroten. Diverse aspecten van leidinggeven en coachen komen aan bod, zowel in theorie als in oefensituaties.

In deze cursus leidinggeven 1 gaan we aan de slag met persoonlijke leiderschapsvaardigheden. De verschillende leiderschapsstijlen komen aan bod en ook het situationeel leidinggeven. Je leert herkennen welke leiderschapsstijl jouw voorkeur heeft en welke je nog meer kunt inzetten. We gaan daarmee vooral ook oefenen. Situationeel leiderschap zoomt in op de communicatie tussen jou en je patiënten, medewerkers en collega’s. Naast verkenning van de theorie is er wederom gelegenheid het situationeel leidinggeven toe te passen op je eigen situatie.

PROGRAMMA
17.00 - 17.30 uur Ontvangst met lichte maaltijd
17.30 - 19.30 uur Cursus
19.30 - 19.45 uur Pauze
19.45 - 21.30 uur Vervolg cursus

CONSULENT 
De cursus wordt verzorgd door ervaren trainers van Keijzer | Van der Jagt advies, die goed bekend zijn in de huisartspraktijk.

DATUM 
Donderdag 2 december 2021.

LOCATIE
Cursuslocatie Dalplein 61, Soest.

KOSTEN
WDH lid: € 185,- per deelnemer
Niet WDH-lid: 231,25 per deelnemer

ACCREDITATIE
De accreditatie voor deze cursus wordt voor 4 uur aangevraagd onder nummer 03.01.35-21 van de instellingsaccreditering Federatie WDH Midden Nederland, afgegeven door het Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1) van de KNMG.

INSCHRIJVEN
U kunt inschrijven middels de blauwe button boven en onderaan de pagina. Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelding. U ontvangt per mail een bevestiging van inschrijving en een factuur. U kunt ook direct per iDEAL betalen.

ANNULERINGSREGELING
Annuleren kan tot twee weken voor aanvang van de nascholing onder aftrek van € 35,- administratiekosten. Daarna is het volledige bedrag verschuldigd. Natuurlijk kunt u zich, mits tijdig aan ons doorgegeven, laten vervangen door een collega.

Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot het WDH-buro (Mariëlle Brons), telefoon 035-5880007, e-mail m.brons@wdhmn.nl

Wijzigingen voorbehouden.