wdh

MedClass - Casuïstiek Astma en COPD

Locatie WDH nascholingslocatie, Soest
Doelgroep Huisarts, Assistent, Praktijkondersteuner
Organisatie WDHMN
Accreditatie 2,5 uur
Prijs 75.00
18:00 - 21:00 uur

Casuïstiek bespreking astma/COPD


Wanneer u de MedClass serie Spirometrie met goed gevolg heeft doorlopen is het van belang om uw verkregen certificaat te verlengen. Dit doet u door minimaal 1x per twee jaar deel te nemen aan de Casuïstiekbespreking astma/COPD.

Deze nascholing staat in het teken van het bespreken van de door de deelnemers ingebrachte casuïstiek. Gevraagd wordt twee longfuncties in te sturen en een van deze zodanig uit te werken om te kunnen presenteren en bespreken met de mede cursisten. Het is absoluut niet de bedoeling deze bijeenkomst te zien als een ‘examen moment’, maar vooral om kennis met elkaar te delen en van elkaar te leren. Deze bijeenkomst staat ook open voor huisartsen en praktijkondersteuners die voldoende astma/ COPD ervaring hebben.
 
COMPETENTIES
Medisch handelen
Samenwerking
Maatschappelijk handelen en preventie
 
CONSULENTEN
Alinda Docter- Koot, praktijkverpleegkundige
Jan Willem van den Bos, door de jaren heen als Health Care Consultant vanuit Boehringer Ingelheim voor veel zorggroepen en hogescholen honderden hoog gewaardeerde spirometrienascholingen verzorgd.

LOCATIE
WDH nascholingslocatie, Dalplein 61, 3762 BN in Soest. Routebeschrijving

TIJD
18:00 - 21:00

KOSTEN
Huisarts, praktijkondersteuner of praktijkassistent (WDH-lid) € 75,- per deelnemer.
Huisarts, praktijkondersteuner of praktijkassistent (geen WDH-lid) € 93
Word nu lid en ontvang direct 20% korting op deze nascholing. Lid worden

ACCREDITATIE
De MedClass Casuïstiek is voor huisartsen en praktijkondersteuners geaccrediteerd voor 2,5 uur door het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG), de Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN) en de Nederlandse Vereniging van Praktijkondersteuners (NVvPO).

INSCHRIJVEN
U kunt inschrijven middels de blauwe button boven en onderaan de pagina. Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelding. U ontvangt per mail een bevestiging van inschrijving en een factuur. U kunt ook direct per iDEAL betalen. Er is plaats voor maximaal 24 deelnemers, dus schrijf snel in!

ANNULERINGSREGELING
Annuleren is uitsluitend schriftelijk mogelijk tot twee weken voor de aanvangsdatum. Wij berekenen u dan € 75,00 administratiekosten. Bij latere annulering brengen wij de volledige kosten in rekening.

Gebruik persoonsgegevens
De naam van de deelnemer wordt doorgegeven bij de betreffende zorggroep zodat certificering kan worden bijgehouden. De door u ingevulde naam, e-mail en BIG-nummer wordt gedeeld met Boehringer Ingelheim voor uitgifte van het certificaat en als sponsor van deze nascholing. Boehringer Ingelheim gebruikt uw gegevens alleen voor organisatorische doeleinden en indien nodig de accreditatie. Meer informatie over gegevensbescherming vindt u op Boehringer Ingelheim privacy statement (https://www.boehringer-ingelheim.nl/data-privacy).

INLICHTINGEN
WDH-buro: Renee Boerma, telefoon 035-5880007, e-mail r.boerma@wdhmn.nl
(werkdagen dinsdag, woensdag en donderdag)


Wijzigingen voorbehouden.