wdh

Opvolgavond Insulinetherapie 2019

Datum dinsdag 4 juni
Locatie WDH nascholingslocatie, Soest
Doelgroep Huisarts, Praktijkondersteuner
Organisatie WDH Midden Nederland
Accreditatie 4 uur
Prijs 215.00
Tijd 17.00 - 21.15 uur incl. ontvangst met warme maaltijd.
Huisartsen Eemland Zorg (HE Zorg) vergoedt 50% van de cursuskosten voor bij hun aangesloten leden met een contract voor DM ketenzorg.


Opvolgavond Insulinetherapie 2019

Voor de Opvolgavond 2019 zijn de volgende onderwerpen geselecteerd:
    1. Hoe gaan we om als (middel)langwerkend insuline niet haalbaar is: DPP-4 remmer, GLP1-RA in de praktijk (voorwaarden/beperkingen).
    2. Hoe gaan we om als basaal bolus niet haalbaar is: toevoegen DPP4-remmer of GLP1-RA aan (middel)langwerkend insuline in de praktijk (voorwaarden/beperkingen bij dit beleid).
    3. Verder komen lastige insulinecurves aan bod en nieuwe ontwikkelingen op gebied van DM2. Er zal veel aandacht zijn voor ‘zorg op maat’.
Daarnaast kan een deel van de inhoud mede door de vraag van de cursist zelf worden bepaald. Deze inspraak geldt in het traject vooraf door het inbrengen van een eigen casus of vraag, maar ook ter plaatse wordt op verzoek van de cursisten ingegaan.

In te brengen casuïstiek kan tot 14 dagen voor aanvang worden gemaild naar casus@langerhans.com waarbij gebruik gemaakt dient te worden van vaststaande formats. De formats zijn hier te downloaden.

Dit vonden deelnemers in 2018 van deze nascholing:
  • bevlogen, professioneel, actief de groep betrekkend
  • enthousiast, beschikbaar voor vragen, vinden niets teveel, inspirerend
  • weer nieuwe dingen geleerd en up to date casussen
COMPETENTIES
Medisch handelen

DATUM

Dinsdag 4 juni 2019.

TIJD
Van 17.00 tot 17.30 uur  Ontvangst met warme maaltijd.
Van 17.30 tot 21.15 uur  Programma.

LOCATIE
WDH-nascholingslocatie, Dalplein 61, 3762 BN in Soest. Routebeschrijving

KOSTEN
WDH-lid € 215,-
Niet WDH-lid € 295,-
Word nu lid en ontvang direct 20% korting op deze nascholing. Lid worden

Na afloop vergoedt Huisartsen Eemland Zorg (HE Zorg) 50% van de cursuskosten aan haar leden met een contract voor DM ketenzorg.

ACCREDITATIE
Deze nascholing is voor huisartsen voor 4 uur geaccrediteerd onder nummer 02.01.25-19 van de instellingsaccreditering Federatie WDH Midden Nederland afgegeven door het Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1) van de KNMG. Voor de praktijkondersteuner is deze geaccrediteerd bij de V&VN, EADV en de NVvPO bij de instellingsaccreditering Federatie WDH Midden Nederland.

CONSULENTEN
Daniel Tavenier, huisarts.

INSCHRIJVEN
U kunt inschrijven middels de blauwe button boven en onderaan de pagina. Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelding. U ontvangt per mail een bevestiging van inschrijving en een factuur. U kunt ook direct per iDEAL betalen.

ANNULERINGSREGELING
Annuleren is uitsluitend schriftelijk mogelijk tot een week voor de aanvangsdatum van de nascholing. Wij berekenen u dan € 25,- administratiekosten. Bij latere annulering brengen wij de volledige kosten in rekening. Natuurlijk kunt u zich, mits tijdig aan ons doorgegeven, laten vervangen door een collega.

INLICHTINGEN
Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot het WDH-buro (Mariëlle Brons), telefoon 035-5880007, e-mail m.brons@wdhmn.nl

Wijzigingen voorbehouden.