wdh

Coachend Leiderschap

Locatie Huisartsen Eemland
Doelgroep Huisarts, Assistent, Praktijkondersteuner, Specialist, Medewerkers zorgorganisatie
Organisatie WDHMN
Accreditatie 9 uur
Prijs

(Coachend-) Leiderschap

Deze in-company training wordt voor u op maat gemaakt en gegeven door Eric Rumkorf en Pieter Zwaan, beiden werkzaam bij Speaking Terms Coaching & Mediation. Zij zijn gecertificeerde NOBCO-coaches en MfN registermediator.

Naar aanleiding van een persoonlijk interview met de deelnemers, wordt de uiteindelijke inhoud van de training bepaald. De deelnemers vullen voorafgaand aan de eerste bijeenkomst een karaktereigenschappentest in (altijd inbegrepen in de prijs).

Het resultaat van deze training zal zijn dat de deelnemers opgeleid zijn in de basis van het leidinggeven en ervaring hebben opgedaan in de grondbeginselen van het coachend leidinggeven. Ook hebben de deelnemers gereflecteerd op hun gedrag en participatie in teamverband.

Inhoud training:
Het voortouw nemen om alles uit medewerkers en of een team te halen, leren feedback geven- en ontvangen en delegeren. Op gelijkwaardige wijze voortdurend aandacht hebben voor medewerkers op een coachende wijze en weerstand zijn onderdeel van de training.

Het is belangrijk om leiding te kunnen geven op een manier die zowel de medewerkers als de leidinggevenden als prettig ervaren. Bij ons leer je hoe je de invloed op de stemming en werkprestaties van medewerkers kunt verbeteren. Wij maken gebruik van tools waarin jij als leidinggevende eerst jouzelf beter leert kennen en daarna constructiever feedback kunt geven en ontvangen. Door deze training raak je bedreven in de essentiële coaching vaardigheden.

Onderwerpen die aan bod kunnen komen:

  • Basisvaardigheden leidinggeven
  • Coaching vaardigheden
  • Feedback geven- en ontvangen
  • Zelfinzicht/ karaktereigenschappentest
  • Vraagstellingsvormen
  • Weerstand, conflicten en agressie
  • Communicatievormen
  • Luistervaardigheden

COMPETENTIES
Leidinggeven Communicatie Samenwerking

KOSTEN
Op aanvraag.

LOCATIE
In uw praktijk of organisatie

ACCREDITATIE
9 accreditatie punten

CONSULENTEN
Eric Rumkorf, NOBCO Coach
Pieter Zwaan, NOBCO Coach en MfN registermediator

ANNULERINGREGELING
Annuleren is uitsluitend schriftelijk mogelijk tot 3 weken voor de aanvangsdatum. Bij latere annulering brengen wij de volledige kosten in rekening.

INLICHTINGEN
Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot het WDH-buro (Renée Boerma), telefoon 035-5880007, e-mail r.boerma@wdhmn.nl

Wijzigingen voorbehouden.