wdh

ONLINE Obesitas - de nieuwste inzichten

Locatie Online
Doelgroep Huisarts, Praktijkondersteuner
Organisatie WDH Midden Nederland
Accreditatie 2 uur
Prijs 60.00
Genetica, mythes, behandelingen en meer..


Obesitas - de nieuwste inzichtenHoe vaak krijgt u een patiënt op uw spreekuur die aangeeft 'ik eet bijna niks' en ik kom alleen maar aan. Hoe kan dat nou en heeft u nú voor mij de oplossing?

Samen met  internist nefroloog allergoloog immunoloog Zaheeb Choudhry en huisarts Patricia Westbroek praten wij u bij over oorzaken, mythes en behandelingsmethodes van obesitas. Een praktisch en interactief programma voor zowel de huisarts als de POH, gebaseerd op de meest recente studies en inzichten. Er is ruimte om casuïstiek voorafgaand in te leveren of tijdens de nascholing in te brengen om zo veel mogelijk van elkaar te leren.

DATUM

Donderdag 3 november 2022


TIJD
19.00 - 21.00 uur

CONSULENT

Dr. Zaheeb Choudhry; internist nefroloog allergoloog immunoloog
Drs. Patricia Westbroek, Huisarts Culemborg

LOCATIE
Online

ACCREDITATIE
Deze nascholing wordt voor huisartsen voor 2 uur geaccrediteerd onder de instellingsaccreditering Federatie WDH Midden Nederland afgegeven door het Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1) van de KNMG. Voor POH-S wordt deze nascholing voor 2 uur geaccrediteerd bij de NVvPO en V&VN.

KOSTEN VAN DEELNAME
Voor WDH leden € 60,-, voor niet WDH leden € 72,- per deelnemer.
Word nu lid en ontvang direct 20% korting op deze nascholing. Lid worden

INSCHRIJVEN
U kunt inschrijven middels de blauwe button boven en onderaan de pagina. Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelding. U ontvangt per mail een bevestiging van inschrijving en een factuur. U kunt ook direct per iDEAL betalen.

ANNULERINGSREGELING
Annuleren is uitsluitend schriftelijk mogelijk tot 2 weken voor de aanvangsdatum. Wij berekenen u dan € 25,- administratiekosten. Bij latere annulering brengen wij de volledige kosten in rekening. Natuurlijk kunt u zich, mits tijdig aan ons doorgegeven, laten vervangen door een collega.

INLICHTINGEN
Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot het WDH-buro (Mariëlle Brons), telefoon 035-5880007,

e-mail m.brons@wdhmn.nl  

Wijzigingen voorbehouden.